Header logo 1 Header logo 2
whatsapp_button.png
1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Administratief medewerker bij AutoUnit in Utrecht

Wil jij werken bij het autobedrijf van de toekomst? Bij AutoUnit ga je aan de slag binnen een jong en dynamisch team waar je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen. AutoUnit heeft een splinternieuw pand gebouwd aan de A2 bij Utrecht en heeft een van de grootste overdekte showrooms van Nederland. Met ruim 400 auto’s hoef jij je nooit te vervelen en zijn er tal van uitdagingen. Naast de verkoop heeft AutoUnit een hypermoderne werkplaats, spuiterij en poetscentrale. Bovendien is de hele vestiging klimaatneutraal en is duurzaamheid in alle processen doorgevoerd. Je werkt samen in een team van gedreven collega’s in een vestiging waar hard gewerkt wordt en ook onderling veel plezier wordt gemaakt. Kortom, het bedrijf waar jij wilt werken!

Content Image 2

Wat ga je doen bij AutoUnit? 

Als Administratief Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het vakkundig voeren van de boekhouding van dit dynamische bedrijf. Tot jouw taken behoren onder andere het verwerken van de inkoop- en verkoopfacturen, het voeren van de debiteuren en crediteuren administratie en het verwerken van de bankafschriften. Tenslotte zorg je voor rapportages voor de directie en in samenwerking met de accountant doe je de aangiftes.

Wat verwachten we van jou?

Je beschikt over minimaal MBO denk- en werkniveau en hebt minimaal 2 jaar ervaring in een functie vergelijkbare functie. Bij voorkeur heb je ervaring met Exact Online. Daarnaast ben je zelfstandig, heb je gezond verstand en ben je zeer secuur. Ook heb je goede communicatieve vaardigheden. Je hebt een verzorgd uiterlijk, je bent energiek en assertief. Je wilt zaken tot de kern begrijpen en handelt zodra je begrijpt waarom je iets doet.

Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij AutoUnit betekent dat je onderdeel bent van een jong en dynamisch team en mag werken in een fantastisch bedrijf en showroom met mooie producten. Verder krijg je een goed salaris, meer dan genoeg vrije dagen en een leuke en uitdagende functie waarin je jezelf nog verder kunt ontwikkelen te ontwikkelen.

Wat ga je verdienen als Administratief Medewerker Algemeen?

Het salaris wordt door Ruben samen met jou bepaald en is afhankelijk van jouw ervaring, kennis en kunde. (€3.000,- – €4.000,-)

Welk contract krijg je?

Je krijgt direct een contract bij AutoUnit.

CV upload (Max. 4mb)
Form Image
c-phone.svg

Telefoonnummer

085 0781515

c-clock.svg

Bereikbaarheid

Ma t/m wo:   

09.00 - 18.00

Do:

09.00 - 21.00

Vr:

09.00 - 18.00

Za:

10.00 - 17.00

Zo:

Gesloten

Verkoopadviseur

Kom werken in onze hypermoderne werkplaats


Utrecht

Junior Verkoopadviseur

Kom werken in onze hypermoderne werkplaats


Utrecht

Sub Page Listing Image

Administratief medewerker

Wil jij werken bij het autobedrijf van de toekomst?


Sub Page Listing Image

Eerste Autotechnicus

Kom werken in onze hypermoderne werkplaats


Morgen Internet - Zorgeloos website